De medewerker Begraafplaats draagt zorg voor het juiste verloop van alle begrafenissen  en levert een bijdrage aan het onderhoud en beheer van de begraafplaatsen en de aanwezige voorzieningen.

Werkzaamheden
Het mechanisch (en aanvullend handmatig) delven van graven en het zorgvuldig afwerken ervan. Alsmede opgravingen en overplaatsingen. Ruimt graven en voert resten af. Controleert, reinigt, stelt en verwijdert grafmonumenten. Brengt urnengraven en urnennissen in gereedheid voor bijzettingen.
Verricht dagelijks onderhoud aan het groen. Verzorgt de beplanting (snoeien, scheuren, rooien, verplaatsen e.d.), maait gazons en grasstroken, ondersteunt bij boomonderhoud, verwijdert op selectieve wijze onkruid. Draagt bij aan onderhoud en beheer van terreinvoorzieningen. Bedient en/of maakt gebruik van diverse elektrische en/of motormachines en rijdend materieel en heeft enig technisch inzicht.
Staat de betrokken nabestaanden correct te woord. Informeert bezoekers over het beleid en treedt corrigerend op als regels niet worden nageleefd. Werkt in roosterdienst, ook op zaterdagen.

Gezocht
MBO-er met basisopleiding in tuin- en cultuurtechniek.
Affiniteit met de uitvaartbranche. Klant- en resultaatgerichte instelling, flexibel, stressbestendig. Goede lichamelijke conditie. Is bestand tegen fysieke inspanning in alle weersomstandigheden en tegen psychisch belastende situaties.
In het bezit van VCA en rijbewijs B tevens is rijbewijs B,E een pré.
De competenties die bij deze functie horen zijn: Vertrouwen en verantwoordelijkheid nemen en geven, Samenwerken, Initiatief, Inlevingsvermogen, Vakbekwaam handelen.

Aanbod
Geboden wordt een zeer afwisselende functie in een unieke omgeving.
Wij bieden je een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring.
Victor & Wijtman Begraafplaatswerken  is een moderne werkgever, die je veel te bieden heeft, waaronder een aantrekkelijk pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie
Uw sollicitatiebrief met cv kunt u e-mailen naar info@begraafplaatswerken.nl of sturen naar:
Victor & Wijtman Begraafplaatswerken t.a.v. dhr. V.P.Moledo