Over ons

Home » Over ons

WELKOM BIJ WEVERLING & WIJTMAN BEGRAAFPLAATSWERKEN

Een begraafplaats moet rust en troost bieden aan eenieder die een dierbare heeft verloren. Dat er zo nu en dan bepaalde werkzaamheden moeten worden verricht, spreekt vanzelf. Dit dient met respect te gebeuren, op een wijze die het rouwproces van nabestaanden zo min mogelijk verstoort.
Weverling & Wijtman Begraafplaatswerken verstaat zijn vak. Als gespecialiseerd uitvoerder beschikt het bedrijf over ruime ervaring en gaat het zorgvuldig te werk, altijd volgens de Wet op de lijkbezorging.

Weverling & Wijtman Begraafplaatswerken is VCA** gecertificeerd en werkt volgens de VGM Checklist Aannemers. Werkzaamheden worden uitsluitend op begraafplaatsen verricht en zijn lid van de Branche Vereniging Ondernemers Begraafplaatsbeheer.

Het bedrijf beschikt over gediplomeerde medewerkers. Zij worden intensief getraind en opgeleid door onze ervaringsdeskundigen. Door opleidingen te volgen bij externe instellingen blijven zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Voor de graafwerkzaamheden werken zij uitsluitend met machines die speciaal ontworpen zijn voor begraafplaatsen.

Zij beschikken over een aantal grafdelfmachines Boki 2551 en diverse Nimos transporters. Machines en gereedschap zijn uiteraard allemaal gekeurd.

In het kader van maatschap verantwoord ondernemen ( MVO ) willen Weverling & Wijtman Begraafplaatswerken duurzaamheid en het milieu binnen uw gemeenten verbeteren. Als bedrijf nemen zij verantwoordelijkheid voor maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling, arbeidsomstandigheden of vergrijzing. MVO begint met het proberen deze problemen niet groter te maken. Als ondernemers willen zij een stap verder gaan, streven ernaar een bijdrage te leveren aan het oplossen van deze problemen. Zij zijn als bedrijf dan ook gecertificeerd door het MVO keurmerk Nederland ISO 26000. Zij houden rekening met de maatschappelijke effecten van hun activiteiten .Dat geldt voor alle bedrijfsprocessen: zowel inkoop, productie, verkoop en onderhoud als voor HRM en marketingcommunicatie. Daarom is MVO geen project maar een integrale visie op de kernactiviteiten van het bedrijf. Het MVO keurmerk houdt in dat zij doelstellingen formuleren op het gebied van missie en visie.

PROFIELSCHETS ERWIN WIJTMAN

In de eerste plaats ben ik verantwoordelijk voor alles wat er op en rondom de begraafplaats gebeurt. Ik geeft leiding aan onze medewerkers en geeft sturing aan onderaannemers en toeleveranciers.

Ik kijk en denkt vooruit en draag zorg voor de planning. Uiteraard bewaak ik tevens de kwaliteit, en de veiligheid. De rol van uitvoerder is erg belangrijk tijdens de realisatiefase. ik geef op zodanige wijze leiding aan ons team, dat een hogere mate van doelmatigheid en kwaliteitsniveau op een piëteitsvolle manier bereikt wordt. Ook in het voortraject wordt echter al een beroep gedaan op mijn technische en praktische kennis. Ik vind belangrijk als een hecht team met leuke collega’s die van hun vak houden en met informele werksfeer mooie projecten te realiseren .

GECERTIFICEERD

Weverling & Wijtman Begraafplaatswerken is VCA** gecertificeerd en werkt volgens de VGM Checklist Aannemers. Werkzaamheden worden uitsluitend op begraafplaatsen verricht. Ons bedrijf is lid van de Branche Vereniging Ondernemers Begraafplaatsbeheer.

Wij beschikken over gediplomeerde medewerkers. Nieuwe medewerkers worden intensief getraind en opgeleid door onze ervaringsdeskundigen. Door opleidingen te volgen bij externe instellingen blijft ons personeel op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

MATERIEEL

Onze medewerkers maken uitsluitend gebruik van materieel dat speciaal ontworpen is voor begraafplaatsen, zoals grafdelfmachines Boki 2551 en 2651, diverse Nimos transporters en Giant knikshovels. Machines en gereedschap zijn uiteraard allemaal gekeurd.

Weverling & Wijtman Begraafplaatswerken werkt in teams met specialisten in grafdelving, grafruiming, aanleg, uitbreiding, renovatie en onderhoud van begraafplaatsen. Ook verzorgen wij groenonderhoud, urnenvoorzieningen, kunst- en bouwwerken.

Ons bedrijf hecht veel waarde aan open en duidelijke communicatie met de opdrachtgever gedurende het gehele traject van voorbereiding tot en met oplevering.

BLIJF OP DE HOOGTE

ONZE PARTNERS