Voorzieningen van urnen

Home » Voorzieningen van urnen

Voorzieningen voor urnen

Het aantal crematies neemt de laatste jaren hand over hand toe. Maar de keuze voor plaatsing van een urnenmuur, urnenzuil of aanleg van een urnenkelder is bepalend voor de uitstraling van de begraafplaats. Weverling & Wijtman Begraafplaatswerken kunnen u hierin begeleiden zodat ruimte optimaal wordt benut en het aangezicht van de begraafplaats gehandhaafd blijft.

Offerte aanvragen

Urenmuren worden uit verschillende materialen vervaardigd, zoals natuursteen, beton of RVS (roestvrij staal). Ze kunnen ook traditioneel worden gemetseld. Ieder materiaal en elke stijl heeft een eigen uitstraling. Wij hebben ruime ervaring met voorzieningen voor urnen, op verschillende begraafplaatsen in Nederland, en denken graag met u mee over locatie, materiaal en ontwerp.

Wij kunnen urnenmuren en urnenkelders ook vakbekwaam plaatsen. Dit gebeurt met speciaal materieel. Om de veiligheid van bezoekers en begraafplaatsmedewerkers te waarborgen, zetten wij het gebied tijdelijk af. De werkzaamheden voeren wij uit volgens de richtlijnen VGM Checklist Aannemers VCA.

Heeft u een origineel ontwerp, of wilt u een keuze maken uit onze ontwerpen? Neem dan contact op. Wij helpen u graag.