Het bedrijf Victor & Wijtman Begraafplaatswerken heeft onlangs een grote verandering ondergaan. Victor Moledo, een van de oprichters van het bedrijf, heeft besloten een andere weg in te slaan en zijn aandelen over te dragen. Het groenbedrijf Weverling Groenproviders, waar al een samenwerking mee was, heeft de aandelen overgenomen. Voor Erwin Wijtman is er dus ook een nieuwe fase aangebroken, waarin gezamenlijk met Weverling nieuwe zakelijke uitdagingen worden aangegaan.

 

Erwin en Menno

 

Erwin geeft aan: “Deze verandering is een belangrijke stap voor Victor & Wijtman. Ons bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd als professionele en betrouwbare dienstverlener op het gebied van begraafplaatsbeheer. De overdracht van Victor’s aandelen zorgt ervoor dat ons bedrijf verder kan groeien en zich kan aanpassen aan de behoeften van onze klanten.

Waar we enerzijds afscheid nemen van een gewaardeerde partner, mogen we anderzijds met trots aankondigen dat wij onderdeel zijn geworden van de Weverling-familie. Ook dit is voor ons een belangrijke stap. Weverling staat bekend om zijn uitstekende dienstverlening en heeft een sterke reputatie opgebouwd in de groene sector. Deze nieuwe stap biedt de mogelijkheid om onze diensten verder uit te breiden en te verbeteren, met behoud van de hoogwaardige kwaliteit waar het bedrijf om bekend staat.

 

Nieuwe samenwerking

Van links naar rechts: André Bakker, Erwin Wijtman, Menno Weverling en Bas Veldhuizen

Erwin Wijtman zal het aanspreekpunt blijven voor opdrachtgevers en zal samenwerken met het bestaande team van professionals om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te blijven bieden. Operationeel gezien verandert er vooralsnog dus niet, hetgeen opdrachtgevers natuurlijk prettig zullen vinden.

Wij danken Victor voor zijn inzet en aandeel om het bedrijf mede te hebben vormgegeven en wensen hem alles goeds voor de toekomst!

 

Nieuwe samenwerking (lunch)