Altijd al gedroomd om een graafmachine te kunnen besturen? Of heb je misschien al ervaring als machinist? Werk je graag in de buitenlucht, heb je affiniteit met de uitvaartbranche en kun je respectvol omgaan met gevoelige situaties die in deze branche regelmatig voorkomen? Lees dan snel verder!

Vanuit onze locatie in Den Hoorn vertrek je dagelijks met een tweede persoon naar diverse opdrachtgevers in ons werkgebied in geheel Zuid-Holland. Je rijdt op een combinatie met een grafdelfmachine en een zandtransporter.

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het mechanisch met een grafdelfmachine en aanvullend handmatig delven van graven (het maken van graven). Je zorgt voor een zorgvuldige afwerking. Soms laat je ook kisten dalen. Vervolgens sluit je graven. Daarnaast ruim je graven en verzorg je opgravingen en overplaatsingen. Je staat nabestaanden correct te woord en informeert bezoekers van de begraafplaatsen.

Wij zoeken

Onze ideale kandidaat heeft ervaring als machinist (op een grafdelfmachine), maar ervaring is zeker niet noodzakelijk. Affiniteit met en respect voor de uitvaartbranche vinden wij belangrijker. Onze ervaren collega’s leiden je graag op en leren je alle kneepjes van dit mooie vak.

Je hebt inlevingsvermogen, een positieve en gemotiveerde houding, een goede fysieke conditie omdat het werk zwaar kan zijn in alle weersomstandigheden en je bent bestand tegen psychisch belastende situaties. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bij voorkeur BE, maar het is ook mogelijk om je rijbewijs BE via ons te halen. Daarnaast beschik je over een geldig VCA certificaat.

Tot slot vragen wij flexibiliteit omdat er soms een keer iets langer moet worden doorgewerkt en je eens per maand een weekenddienst op zaterdag en/of zondag moet werken.

Wij hebben oog voor jou!

Wie bieden onder meer:

  • Een professionele en unieke werkomgeving en een goede werksfeer in een team met gezellige en kundige collega’s;
  • Werken met het modernste gereedschap en geavanceerde machines;
  • Een goed salaris;
  • 26 vakantiedagen per jaar (bij een fulltime dienstverband);
  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een mooie pensioenregeling;
  • Een goede werk-privébalans, waarin wij meedenken in arbeidsduur en verlofvormen zoals geboorte-, ouderschaps- en zorgverlof;
  • Veel aandacht voor jouw persoonlijke groei! Er zijn diverse opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Bij wie ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag bij Victor & Wijtman Begraafplaatswerken. Een begraafplaats moet rust en troost bieden aan eenieder die een dierbare heeft verloren. Dat er zo nu en dan bepaalde werkzaamheden worden verricht, spreekt vanzelf. Dit dient met respect te gebeuren, op een wijze die het rouwproces van nabestaanden zo min mogelijk verstoort.

Victor & Wijtman Begraafplaatswerken werkt in teams met specialisten in grafdelving, grafruiming, aanleg, uitbreiding renovatie en onderhoud van begraafplaatsen. Ook verzorgen wij groenonderhoud, urnenvoorzieningen, kunst- en bouwwerken.

Je wilt deze baan. Wat nu?

Stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitaties@weverling.nl  en wij nemen snel contact met je op!